maart 1, 2018

Herkomst

Meneer Ruiz is geboren op het zonnige Caribische eiland Aruba en is de eigenaar van Kelant Rose welke de heerlijke natuurlijke hete sauzen genaamd Hot Delight maakt. Er bestaan twee type hete saus. Hot Delight Papaya en Hot Delight Madame. Beide zijn authentiek geproduceerd en volledig gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Geen enkele onnatuurlijke toevoegingen zijn er gedaan wat deze huisgemaakte hete saus nog specialer maakt. De Hot Delight sauzen zijn altijd al door de jaren heen erg populair geweest bij de arubaanse bevolking. Ook de bij internationale gasten op Aruba binnen de internationale keuken, van Europa tot Azië, zijn de Hot Delight sauzen zeer geliefd.

Lees verder

De papaya vrucht en de zeer gewaardeerde “Madame Jeanette” pepers zijn de essentiële natuurlijke ingrediënten die deel uitmaken van een oud familie recept die voortkomt van de grootvader van Mr. Ruiz. Hij gaf het geheime recept door aan Aurelio Ruiz. In de beginjaren was het recept alleen beschikbaar voor de familie en goede vrienden. In 1985 heerste er in Aruba een moeilijke economische periode wat slechte gevolgen had voor de werkgelegenheid . Gedurende deze economische depressie moedigde veel familieleden Aurelio Ruiz aan om de markt te betreden met zijn unieke recept. Op deze manier zou hij een nieuwe smaak toevoegen aan de Arubaanse keuken. Vanwege de beperkte hoeveelheid Papaya en Madame Jeanette besloot Aurelio zelf zijn Papaya en Madame Jeanette te kweken om de kwaliteit en kwantiteit te garanderen. Nu zijn alle planten biologisch behandeld tegen plagen. Deze biologische behandelingen zijn door Aurelio Ruiz zelf uitgevonden. Deze behandelmethode is goedgekeurd door het ministerie van Agricultuur. Alle ingrediënten van de “Hot Papaya en Hot Delight Madame” producten zijn volledig natuurlijk en gemaakt op een manier zodat er GEEN conserveringsmiddelen nodig zijn. De Hot Delight sauzen zijn een heerlijke smaakmaker voor een breed scala aan gevarieerde gerechten en favoriete recepten.

De Papaya Hot Delight Sauce, alsook de Madame Hot Delight Sauce, hebben hele goede aanvullingen op en breed scala van uw favoriete recepten, waaronder varkensvlees, kip, worst, rijst, garnalen, sint-jacobsschelpen, zwaardvis. of wanneer u bij uw favoriete dunne gesneden verse groenten voegt en vlees naar keuze zoals bv biefstuk, varkensvlees of kip, en dan in filo deeg wordt gerold en licht gebakken of gebakken tot goudbruin. Beide warme sauzen zijn ook geweldig wanneer u met steak, hamburgers, hotdogs of bij uw favoriete pesto saus gebruikt. Met andere woorden, Hot Delight Papaya en Hot Delight Madame zijn van hoge kwaliteit en kunnen voor alle doeleinden worden gebruikt.

De Hot Delight sauzen hebben tegenwoordig nationale erkenning en worden veelal gebruikt in de meeste huizen in Aruba. Talrijke toeristen kopen deze producten. Met de Hot delight willen we de authentieke eigen smaken van Aruba aan u geven. Het beste van Aruba.